Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Liellopu gaļas rullīši, pildīti ar žāvētiem tomātiem un "Džiugas Delicate" sieru

2019. gada 1. aprīlis
Foto: Džiugas receptes
Recepti sagatavoja Džiugas
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
25 min
1. Liellopu gaļas gabalus mīkstina ar virtuves āmuriņu un apkaisa ar sāli.
2. Virsū uzliek žāvētos tomātus un siera skaidiņas.
3. Satin rullīti, apviļā miltos un malas nostiprina ar zobu bakstāmiem kociņiem.
4. Rullīšus cep eļļā aptuveni 5 minūtes, apgriežot no visām pusēm.
5. Pēc cepšanas eļļu izlej, pannā ieliek sviestu un ielej baltvīnu. Tvaicē, līdz sabiezē.
6. Rullīšus saliek šķīvī, izņem kociņus un dekorē ar pētersīļu lapām.

Labu apetīti!
Foto: Džiugas receptes
Uz augšu