Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopu gaļas rullīši, pildīti ar žāvētiem tomātiem un "Džiugas Delicate" sieru

Liellopu gaļas rullīši, pildīti ar žāvētiem tomātiem un "Džiugas Delicate" sieru

FOTO: Džiugas receptes

Recepti sagatavoja Džiugas
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 4 liellopa gaļas izgriezumi (aptuveni 180 g)
  • 100 ml sausa baltvīna
  • 4 kaltēti tomāti eļļā
  • 80 g "Džiugas Delicate" siera skaidiņu (nogatavināts 24 mēn.)
  • 30 g sviesta
  • 50 ml Extra Virgin olīveļļas
  • Milti
  • Pētersīļu lapiņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Liellopu gaļas gabalus mīkstina ar virtuves āmuriņu un apkaisa ar sāli.
  2. Virsū uzliek žāvētos tomātus un siera skaidiņas.
  3. Satin rullīti, apviļā miltos un malas nostiprina ar zobu bakstāmiem kociņiem.
  4. Rullīšus cep eļļā aptuveni 5 minūtes, apgriežot no visām pusēm.
  5. Pēc cepšanas eļļu izlej, pannā ieliek sviestu un ielej baltvīnu. Tvaicē, līdz sabiezē.
  6. Rullīšus saliek šķīvī, izņem kociņus un dekorē ar pētersīļu lapām.

    Labu apetīti!
    Rullīšus saliek šķīvī, izņem kociņus un dekorē ar pētersīļu...

    FOTO: Džiugas receptes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tortiljas čebureks ar gaļu

Tortiljas čebureks ar gaļu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas