Liellopu gaļas rullīši, pildīti ar žāvētiem tomātiem un "Džiugas Delicate" sieru

Recepti sagatavoja Džiugas
Apmaksāta publikācija

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • 4 liellopa gaļas izgriezumi (aptuveni 180 g)
  • 100 ml sausa baltvīna
  • 4 kaltēti tomāti eļļā
  • 80 g "Džiugas Delicate" siera skaidiņu (nogatavināts 24 mēn.)
  • 30 g sviesta
  • 50 ml Extra Virgin olīveļļas
  • Milti
  • Pētersīļu lapiņas

Pagatavošana

25 min.
  1. Liellopu gaļas gabalus mīkstina ar virtuves āmuriņu un apkaisa ar sāli.
  2. Virsū uzliek žāvētos tomātus un siera skaidiņas.
  3. Satin rullīti, apviļā miltos un malas nostiprina ar zobu bakstāmiem kociņiem.
  4. Rullīšus cep eļļā aptuveni 5 minūtes, apgriežot no visām pusēm.
  5. Pēc cepšanas eļļu izlej, pannā ieliek sviestu un ielej baltvīnu. Tvaicē, līdz sabiezē.
  6. Rullīšus saliek šķīvī, izņem kociņus un dekorē ar pētersīļu lapām.

    Labu apetīti!
    Rullīšus saliek šķīvī, izņem kociņus un dekorē ar pētersīļu...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi