Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vieglais un ātrais sautējums ar vistu

Vieglais un ātrais sautējums ar  vistu

FOTO: Ņamma

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pamatsastāvdaļas
  • 3 kartupeļi
  • 1 Burkāns (1 lielāks vai 2 mazāki)
  • 1 Sīpols
  • 1 Vistas fileja
  • 1 Konservētas pupiņas (es lietoju sarkanās)
  • 2 ēd. k. Tomātu mērce (vai pēc garšas)
  • 1 tējk. Klasiskās sinepes (vai pēc garšas)
  • 1 lauru lapa
  • 1 Buljona kubiņš (vai pēc garšas)
  • 1 glāze/s ūdens
  • 1 šķipsna/s Malti melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Vajadzīga ietilpīga pannā, jo viss gatavosies vienā pannā.
    Nomizot kartupeļus un burkānus. Kartupeļus sagriezt kubiņos, burkānus- ripiņās. Vai pēc izvēles.
    Notīrīt sīpolu, sagriezt.
  2. Vistas fileju sagriezt un apcept kopā ar sīpoliem, līdz apcepies brūns.
  3. Kamēr cepās vista ar sīpoliem, kādā bļodiņā samaisīt kopā tomātu mērci, siltu ūdeni, sinepes, piparus un iedrupināt buljona kubiņu.
  4. Kad vista ar sīpoliem ir brūni, ber klāt kartupeļus ar burkāniem, aplej ar tomātu mērces-sinepju šķidrumu, pieliek lauru lapu un sautē uz lēnas uguns.
  5. Kad viss ir gandrīz izsautējies mīksts, pieber klāt konservētās pupas (bez šķidruma, šķidrumu jānolej).
    Vēl pāris minutītes pasautē, pie reizes pagaršo vai pietiek visas vēlamās garšvielas.

    Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tortiljas čebureks ar gaļu

Tortiljas čebureks ar gaļu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas