Cūkgaļas šašliks tomātu marinādē

Kolekcijas: Grila ēdienu
Pa lielam, šašliks ir prakstiski viss, kas sadurts uz iesmiem un cepts uz grila. Un nav jau tā, ka īsts šašliks ir tikai no kakla karbonādes. Arī cūkgaļas karbonāde tam ļoti labi der. Galvenais - nepārcept un pirms tam iemarinēt, lai gaļai piešķirtu jaunu garšu!
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas karbonādes
  • 2 svaigi tomāti
  • 4 ēd. k. sojas mērces
  • 1/2 ēd. k. kukurūzas vai kartupeļu cietes
  • 1 ēd. k. medus
  • Olīveļļa
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

150 min.
  1. Gatavo marinādi. Tomātus sarīvē uz dārzeņu rīves un caur caurduri bļodā notecina sulu - mums nepieciešama tikai sula.
  2. Pievieno sojas mērci, cieti, medu, sāli, svaigi maltus piparus un olīveļļu. Visu kārtīgi samaisa un šajā marinādē liek kubiņos sagrieztu gaļu. Marinē 2 stundas.
  3. Grilu uzkarsē līdz 190-200 grādiem.
  4. Gaļu sadur uz iesmiem un cep līdz gaļa apbrūninās.
  5. Tad gaļu apsmērē ar marinādi, kurā gaļa marinējās un cep līdz gatavībai.
    Pasniedz ar grilētiem dārzeņiem.

    Labu apetīti!
    Tad gaļu apsmērē ar marinādi, kurā gaļa marinējās un cep līd...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi