Sākums > Receptes > Deserti

Ābolu riņķīši pankūku mīklā

2019. gada 21. marts
Foto: Veronika Levša
Recepte nāk no vecvecāku laikiem. Vienkāršs un gards ēdiens. Iesaku pamēģināt. Bērni, ģimene un draugi būs sajūsmā. Recepti iesaka Veronika Ļevša!
Pagatavošana
30 min
1. Sajauc visas sastāvdaļas kopā pankūku mīklai un noliek malā, lai atpūšas.
2. Ņem visus ābolus, nomazgā, nomizo, sagriež 2 cm platos riņķos, viduci izgriež ar nazi.
3. Tad ābolu riņķus mērcē pankūku mīklā un cep uz pannas ar sviestu un eļļu uz vidējas uguns. Apcep no abām pusēm.
Foto: Veronika Levša
4. Dažām pievienoju mandeļu plāksnes. Var ēst ar kanēli un pūdercukuru. Var visādas zaptes ņemt, kas nu kuram tuvāk nāk pie sirds.

Labu apetīti!
Foto: Veronika Levša
Uz augšu