Ābolu riņķīši pankūku mīklā

Recepte nāk no vecvecāku laikiem. Vienkāršs un gards ēdiens. Iesaku pamēģināt. Bērni, ģimene un draugi būs sajūsmā. Recepti iesaka Veronika Ļevša!

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 0.5 l piena
  • 300 g miltu
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1 kg ābolu
  • 100 g cukura
  • Eļļa, sviesta cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Sajauc visas sastāvdaļas kopā pankūku mīklai un noliek malā, lai atpūšas.
  2. Ņem visus ābolus, nomazgā, nomizo, sagriež 2 cm platos riņķos, viduci izgriež ar nazi.
  3. Tad ābolu riņķus mērcē pankūku mīklā un cep uz pannas ar sviestu un eļļu uz vidējas uguns. Apcep no abām pusēm.
    Tad ābolu riņķus mērcē pankūku mīklā un cep uz pannas ar svi...
  4. Dažām pievienoju mandeļu plāksnes. Var ēst ar kanēli un pūdercukuru. Var visādas zaptes ņemt, kas nu kuram tuvāk nāk pie sirds.

    Labu apetīti!
    Dažām pievienoju mandeļu plāksnes. Var ēst ar kanēli un pūde...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi