Grilēta ķengura fileja

Kolekcijas: Grila ēdienu
Vai tu zini kā garšo ķengura gaļa? Vai tu māki to pagatavot? Ja atbildes ir "nē", tad lasi tālāk. Es pastāstīšu!
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.

Sastāvdaļas

  • 250 g ķenguru fileja
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 rozmarīna zariņš
  • Sāls, pipari
  • Olīveļļa
  • Dārzeņi pasniegšanai

Pagatavošana

50 min.
  1. Ķengura fileju atkausē, pārlej ar olīveļļu, pievieno sasmalcinātus ķiplokus, rozmarīnu, sāli, svaigi maltus piparus, apmaisa un atstāj marinēties istabas temperatūrā uz 30 minūtēm.
  2. Pa šo laiku iekurina grilu līdz 240-250 grādiem un apcep dārzeņus pasniegšanai.
  3. Fileju jācep ātri lielā temperatūrā uz riktīgi karstām restēm - tad gaļas aromāts atveras vislabāk. Fileju cep 3 minūtes no katras puses.
  4. Gatavu fileju noņem no grila un ietin folijā uz 10 minūtēm - gaļas iekšpusē temperatūra turpina kāpt vēl pāris minūtes, tāpēc gaļas sula iekšpusē pati vienmērīgi izplatīsies.
    Fileju pasniedz ar ceptiem dārzeņiem.

    Labu apetīti!
    Gatavu fileju noņem no grila un ietin folijā uz 10 minūtēm -...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni