Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Grilēta ķengura fileja

Grilēta ķengura fileja

FOTO: Pipars.lv

Kolekcijas: Grila ēdienu
Vai tu zini kā garšo ķengura gaļa? Vai tu māki to pagatavot? Ja atbildes ir "nē", tad lasi tālāk. Es pastāstīšu!
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g ķenguru fileja
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 rozmarīna zariņš
  • Sāls, pipari
  • Olīveļļa
  • Dārzeņi pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Ķengura fileju atkausē, pārlej ar olīveļļu, pievieno sasmalcinātus ķiplokus, rozmarīnu, sāli, svaigi maltus piparus, apmaisa un atstāj marinēties istabas temperatūrā uz 30 minūtēm.
  2. Pa šo laiku iekurina grilu līdz 240-250 grādiem un apcep dārzeņus pasniegšanai.
  3. Fileju jācep ātri lielā temperatūrā uz riktīgi karstām restēm - tad gaļas aromāts atveras vislabāk. Fileju cep 3 minūtes no katras puses.
  4. Gatavu fileju noņem no grila un ietin folijā uz 10 minūtēm - gaļas iekšpusē temperatūra turpina kāpt vēl pāris minūtes, tāpēc gaļas sula iekšpusē pati vienmērīgi izplatīsies.
    Fileju pasniedz ar ceptiem dārzeņiem.

    Labu apetīti!
    Gatavu fileju noņem no grila un ietin folijā uz 10 minūtēm -...

    FOTO: Pipars.lv

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas