Austeres zaļumu garoziņā

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.
Apmaksāta publikācija.

Sastāvdaļas

  • 12 svaigas, atvērtas, vidēja izmēra austeres
  • 120 g sviesta istabas temperatūrā
  • 40 g panko rīvmaizes
  • 70 g svaigu pētersīļu
  • 20 g maurloku
  • 1/2 citrona miziņa
  • 1-3 daiviņa/s ķiploka

Pagatavošana

20 min.
  1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 220 °C temperatūrai, cepampannā ieklāj saburzītu foliju, lai austeres tajā stabili stāvētu.
  2. Pannā izkausē pusi sviesta un maisot apcep tajā rīvmaizi līdz 1 minūtei.
  3. Pētersīļus un maurlokus smalki sakapā un sajauc ar atlikušo sviestu, sasmalcinātiem ķiplokiem un rīvētām citrona miziņām.
  4. Austeres izkārto uz folijas, katrai virsū uzliek piciņu zaļumu sviesta un uzber rīvmaizi.
  5. Cep krāsns augšējā daļā apmēram 10 minūtes, vai līdz austeres ir izcepušās un rīvmaize ir zeltaini brūna.

    Lai labi garšo!
    Cep krāsns augšējā daļā apmēram 10 minūtes, vai līdz austere...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi