Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Austeres zaļumu garoziņā

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.
Apmaksāta publikācija.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 12 svaigas, atvērtas, vidēja izmēra austeres
  • 120 g sviesta istabas temperatūrā
  • 40 g panko rīvmaizes
  • 70 g svaigu pētersīļu
  • 20 g maurloku
  • 1/2 citrona miziņa
  • 1-3 daiviņa/s ķiploka
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 220 °C temperatūrai, cepampannā ieklāj saburzītu foliju, lai austeres tajā stabili stāvētu.
  2. Pannā izkausē pusi sviesta un maisot apcep tajā rīvmaizi līdz 1 minūtei.
  3. Pētersīļus un maurlokus smalki sakapā un sajauc ar atlikušo sviestu, sasmalcinātiem ķiplokiem un rīvētām citrona miziņām.
  4. Austeres izkārto uz folijas, katrai virsū uzliek piciņu zaļumu sviesta un uzber rīvmaizi.
  5. Cep krāsns augšējā daļā apmēram 10 minūtes, vai līdz austeres ir izcepušās un rīvmaize ir zeltaini brūna.

    Lai labi garšo!
    Cep krāsns augšējā daļā apmēram 10 minūtes, vai līdz austere...

    FOTO: Mežpils alus

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas