Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas šašliks, pasniegts ar saldskābmaizi

2019. gada 18. marts
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.
Apmaksāta publikācija.
Pagatavošana
90 min
1. Sīpolus sagriež ripiņās un liek bļodā. Pēc tam bļodā liek gaļu un pievieno marinādes sastāvdaļas – sojas mērci, olīveļļu, sāli, piparus, citronu sulu un medu.
2. Visu kārtīgi samaisa un atstāj iemarinēties uz 1 stundu.
3. Gaļu dur uz iesmiem pamīšus ar sīpoliem un cep uz uguns vai cepeškrāsnī grila režīmā apmēram 15 minūtes.
Pasniedz ar saldskābmaizi un paštaisītu tomātu mērci.

Labu apetīti!
Foto: Mežpils alus
Uz augšu