Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļas karbonādes ar āboliem

Cūkgaļas karbonādes ar āboliem

FOTO: Pipars.lv

Kolekcijas: Grila ēdienu
Cūkgaļas karbonāde nav pārāk trekns gaļas gabals, tāpēc gaļa var sanākt sausa. Lai tas nenotiktu, gaļu vajag noturēt marinādē un rūpīgi sekot temperatūrai.
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 750 g cūkgaļas karbonādes
  • 3 saldskābi āboli
  • 150 ml sidra
  • 3 ēd. k. BBQ mērces
  • 3 ēd. k. sojas mērces
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Cūkgaļu sagriež porcijas gabalos, pārliek bļodā vai zip lock maisiņā. Pievieno sidru, sojas mērci, BBQ mērci, samaisa.
  2. Marinēt var visu nakti ledusskapī vai apmēram 1 stundu istabas temperatūrā. Ja gaļa marinējās ledusskapī, tad 30 minūtes pirms grilēšanas to izņem, lai tā uzssilst.
  3. Ābolus sagriež 6 daļās.
  4. Iekurina grilu līdz 180-200 grādiem.
  5. Gaļu uzliek uz restēm un cep zem vāka 10 minūtes. Gaļu vienreiz apgriež un apsmērē ar marinādi. Gatavu gaļu pārliek traukā un ļauj 5 minūtes atpūsties.
  6. Pašās beigās uz restēm uzliek ābolus. Cep 3-4 minūtes no abām puzēm.
    Gaļu pasniedz ar grilētiem āboliem.

    Lai labi garšo!
    Pašās beigās uz restēm uzliek ābolus. Cep 3-4 minūtes no abā...

    FOTO: Pipars.lv

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas