Rupjmaizes torte

Sastāvdaļas

  • Svētku rupjmaize vai rozīņu un riekstu maize, vai rupjmaize ar rozīnēm vai plūmēm
  • Saldais krējums
  • Ievārījums
  • Mazliet sulas

Pagatavošana

20 min.
  1. Kādu no minētajām rupjmaizēm sagriež šķēlēs, tām nogriež garozas. Ar sulu samitrina rupjmaizes šķēles, kārto tortes formā divās kārtās. Starp kārtām liek ievārījumu un saputotu saldo krējumu. Otro kārtu pārklāj tikai ar putukrējumu. Liek ledusskapī uz piecām sešām stundām, lai rupjmaize pagūtu "sadraudzēties" ar ievārījumu un putukrējumu, t.i., lai kļūtu mīksta.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi