9. martā, pasaulē svin Gaļas bumbiņu dienu. Pieņemot šo izaicinājumu es apņēmos visu gatavot uz grila, tāpēc arī gaļas bumbiņas grilēju, nevis cepu uz pannas. Lai būtu vienkāršāk grilēt, es bumbiņas sadūru uz iesmiņiem - pa 4 bumbiņām uz katra iesmiņa.
Jā, šo recepti es noskatīju IKEA prezentācijā, kur šādus burgerus gatavoja Nauris Brikmanis. Protams, es mazliet pielāgoju recepti, jo Cēzara mērces man nebija un es to aizstāju ar krējumu un garšvielām un bumbiņas, kā jau minēju, grilēju.
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.
Jā, šo recepti es noskatīju IKEA prezentācijā, kur šādus burgerus gatavoja Nauris Brikmanis. Protams, es mazliet pielāgoju recepti, jo Cēzara mērces man nebija un es to aizstāju ar krējumu un garšvielām un bumbiņas, kā jau minēju, grilēju.
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.