Pilngraudu auzu pankūkas ar spinātu, sēņu un fetas pildījumu

Kolekcijas: Veģetārās
Garšu baudījums!
Paldies AS "Dobeles dzirnavnieks" un blogerei Betijai Kalējai par recepti.

Sastāvdaļas

  • Pankūkām:
  • 1 iepakojums “Dobeles dzirnavnieka” maisījuma “Pilngraudu auzu pankūkas”
  • 460 ml auksta piena
  • Eļļa cepšanai
  • Pildījumam:
  • 500 g sēņu (receptē izmantoti šampinjoni)
  • 100 g spinātu
  • 160 g fetas siera (derēs arī jebkurš cits sāļš siers)
  • 60 g saulespuķu sēkliņu (var izmantot arī riekstus vai citas sēkliņas)
  • Sāls, malti pipari
  • Olas dekorēšanai

Pagatavošana

40 min.
  1. Pankūku maisījumam pakāpeniski pievieno pienu, nepārtraukti maisot un izmantojot putojamo slotiņu. Gatavo mīklu atpūtina 15 minūtes.
  2. Tikmēr gatavo pildījumu. Sēnes nomazgā, sagriež šķēlītēs.
  3. Pannā uzkarsē eļļu, pievieno sēnes un apcep zeltaini brūnas, ik pa brīdim apmaisot. Pievieno piparus un šķipsnu sāls.
  4. Sēnēm pievieno spinātus un maisa masu aptuveni 1 minūti, ļaujot spinātiem saplakt. Pārstāj cept, iemaisa saulespuķu sēkliņas un sadrupinātu fetas sieru.
  5. Izmantojot pavisam nedaudz eļļas, sakarsētā pannā cep pankūkas, līdz tās zeltaini brūnas no abām pusēm.
  6. Uz katras pankūkas liek dažas karotes sēņu pildījuma un, ja vēlas, pasniedz ar ceptu olu. Servē karstas.

    Labu apetīti!
    Uz katras pankūkas liek dažas karotes sēņu pildījuma un, ja...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi