Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pilngraudu auzu pankūkas ar spinātu, sēņu un fetas pildījumu

Pilngraudu auzu pankūkas ar spinātu, sēņu un fetas pildījumu

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Kolekcijas: Veģetārās
Garšu baudījums!
Paldies AS "Dobeles dzirnavnieks" un blogerei Betijai Kalējai par recepti.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pankūkām:
  • 1 iepakojums “Dobeles dzirnavnieka” maisījuma “Pilngraudu auzu pankūkas”
  • 460 ml auksta piena
  • Eļļa cepšanai
  • Pildījumam:
  • 500 g sēņu (receptē izmantoti šampinjoni)
  • 100 g spinātu
  • 160 g fetas siera (derēs arī jebkurš cits sāļš siers)
  • 60 g saulespuķu sēkliņu (var izmantot arī riekstus vai citas sēkliņas)
  • Sāls, malti pipari
  • Olas dekorēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Pankūku maisījumam pakāpeniski pievieno pienu, nepārtraukti maisot un izmantojot putojamo slotiņu. Gatavo mīklu atpūtina 15 minūtes.
  2. Tikmēr gatavo pildījumu. Sēnes nomazgā, sagriež šķēlītēs.
  3. Pannā uzkarsē eļļu, pievieno sēnes un apcep zeltaini brūnas, ik pa brīdim apmaisot. Pievieno piparus un šķipsnu sāls.
  4. Sēnēm pievieno spinātus un maisa masu aptuveni 1 minūti, ļaujot spinātiem saplakt. Pārstāj cept, iemaisa saulespuķu sēkliņas un sadrupinātu fetas sieru.
  5. Izmantojot pavisam nedaudz eļļas, sakarsētā pannā cep pankūkas, līdz tās zeltaini brūnas no abām pusēm.
  6. Uz katras pankūkas liek dažas karotes sēņu pildījuma un, ja vēlas, pasniedz ar ceptu olu. Servē karstas.

    Labu apetīti!
    Uz katras pankūkas liek dažas karotes sēņu pildījuma un, ja...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas