Cūkgaļas karbonāde kafijas marinādē

Latviešiem tik tuvas cūkgaļas karbonādes. Nu kas var būt labāks par šo?! Es iesaku karbonādes izņemt no ledusskapja laicīgi, lai tās sasiltu istabas temperatūrā. Tad karbonādes izcepsies vienmērīgi un ātri.
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.

Sastāvdaļas

  • 8 šķēle/s cūkgaļas karbonādes
  • 2 ēd. k. balzāmetiķa
  • 1 ēd. k. Dižonas sinepju
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1/2 tējk. brūnā cukura
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

720 min.
  1. Cūkgaļas karbonādi sagriež pabiezās šķēlēs un izklapē.
  2. Uzvāra 1 tasīti espresso kafijas.
  3. Kafijai pievieno balzāmetiķi, sinepes, cukuru, sasmalcinātus ķiplokus, samaisa un pārlej gaļai. Atstāj marinēties uz visu nakti.
  4. Grilu uzkarsē līdz 200 grādiem. Karbonādes liek uz restēm 4-6 minūtes no katras puses.
  5. Karbonādes pārkaisa ar sāli un svaigi maltiem pipariem. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.

    Lai labi garšo!
    Karbonādes pārkaisa ar sāli un svaigi maltiem pipariem. Pasn...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi