Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Magoņu torte ar iebiezinātā piena krēmu

2005. gada 16. maijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
90 min
1. Olu saputo ar cukuru, pievieno mīkstu atlaidinātu sviestu un krējumu.
2. Visu samaisa iesijā miltus un sodu, kārtīgi samaisa.
3. Mīklā iemaisa magoņu sēkliņas, samaisa.
4. 180 grādos cep 3 biskvītus. Gatavību nosaka pēc krāsas, tai jābus skaisti brūnai + izmanto koka irbulīti - ja mīkla pie tā nelīp, tad ir gatavs. Gatavos biskvītus atdzesē.
5. Sviestu saputo ar kārbiņu iebiezināta piena.
6. Pagatavoto krēmu ziež starp biskvītiem, arī sānus un virsu pārzieš ar krēmu. Uzkaisa magoņu sēkliņas.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu