Magoņu torte ar iebiezinātā piena krēmu

Magoņu torte ar iebiezinātā piena krēmu
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 300 g skābā krējuma
  • 270 g cukura
  • 200 g magoņu
  • 200 g mīksta sviesta
  • 200 g miltu
  • 3 olas
  • 1 tējk. dzeramās sodas
  • Krēmam:
  • 200 g sviesta
  • 400 g iebiezinātā piena

Pagatavošana

90 min.
  1. Olu saputo ar cukuru, pievieno mīkstu atlaidinātu sviestu un krējumu.
  2. Visu samaisa iesijā miltus un sodu, kārtīgi samaisa.
  3. Mīklā iemaisa magoņu sēkliņas, samaisa.
  4. 180 grādos cep 3 biskvītus. Gatavību nosaka pēc krāsas, tai jābus skaisti brūnai + izmanto koka irbulīti - ja mīkla pie tā nelīp, tad ir gatavs. Gatavos biskvītus atdzesē.
  5. Sviestu saputo ar kārbiņu iebiezināta piena.
  6. Pagatavoto krēmu ziež starp biskvītiem, arī sānus un virsu pārzieš ar krēmu. Uzkaisa magoņu sēkliņas.

    Lai labi garšo!
    Pagatavoto krēmu ziež starp biskvītiem, arī sānus un virsu p...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

elina 2011. gada 5. februāris 17:11
olu Saputo ar cukuru, pievieno mīkstu atlaidinātu sviestu unkrējumu. Visu samaisa iesijā miltus un sodu. Mīklu sadala trīs daļās. Vienai daļai pieliek 100g sasmalcinātu riekstu (tos var samalt kafijas dzirnaviņās),otrai - 100g magoņu, bet trešajai - 100g rozīņu. Izcep trīs biskvītus. Starp biskvītiem ieziež krēmu (200g sviesta saputo ar kārbiņu iebiezināta piena). Arī tortes sānus un virsu pārziež ar krēmu. Tortes virsu rotā ar marmelādi.
Anda 2009. gada 16. novembris 20:30
Kā pagatavo mīklu?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi