Sākums > Receptes > Salāti

Vistas salāti ar sēnēm

2005. gada 16. maijs
Foto: Laura Krūmiņa
Pagatavošana
20 min
1. Izņemam no vistas kauliņus un gaļu sagriež mazos gabaliņos. Noskalo un notīra sēnes. Pannā bez taukiem apcep speķa šķēlītes uzmanoties, lai tās neapdeg. Tad speķa šķēlītes nosusina uz saimniecības papīra. Pannā atlikušajos taukos apcep sēnes. Salātus noskalo, saplucina mazos gabaliņos un kārto trauka apakšējā daļā. Tad pievieno vistas gabaliņus, sēnes un speķi. Grezno ar tomātu un olu daiviņām. Pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem. Sajauc visas mērces sastāvdaļas. Salātus pasniedz ar mērci un svaigu maizi.
Uz augšu