Vistas salāti ar sēnēm

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 cepta vai vārīta vista
  • 200 g šampinjonu vai citu sēņu
  • 150 g caurauguša speķa
  • 2 salātu galviņas
  • 2 cieti vārītas olas
  • 2 -3 tomāti
  • Sasmalcināti pētersīļi
  • Mērce
  • 2 ēdamk. vīna etiķa
  • 1 tējk. sāls
  • 1 /4 tējk. balto piparu
  • 4 ēdamk. augu eļļas
  • 1 ēdamk. ūdens
  • 2 ēdamk. čili un tomātu kečupa

Pagatavošana

20 min.
  1. Izņemam no vistas kauliņus un gaļu sagriež mazos gabaliņos. Noskalo un notīra sēnes. Pannā bez taukiem apcep speķa šķēlītes uzmanoties, lai tās neapdeg. Tad speķa šķēlītes nosusina uz saimniecības papīra. Pannā atlikušajos taukos apcep sēnes. Salātus noskalo, saplucina mazos gabaliņos un kārto trauka apakšējā daļā. Tad pievieno vistas gabaliņus, sēnes un speķi. Grezno ar tomātu un olu daiviņām. Pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem. Sajauc visas mērces sastāvdaļas. Salātus pasniedz ar mērci un svaigu maizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti