Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Griķu pārslu putra ar karamelizētiem banāniem, mandeļu sviestu un šokolādi

Griķu pārslu putra ar karamelizētiem banāniem, mandeļu sviestu un šokolādi

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies par recepti "Dobeles Dzirnavnieks" un kulinārijas bloga autorei Annija Mihelsonei.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1/2 glāze/s Dobeles dzirnavnieka griķu pārslu
  • 1/2 glāze/s rīsu-mandeļu piena
  • 1 banāns
  • 1 sauja svaigu vai saldētu melleņu
  • 2 ēd. k. šokolādes skaidiņu
  • 2 ēd. k. mandeļu sviesta
  • 1 sauja mandeļu skaidiņu
  • 3 šķipsna/s kaltētu zemeņu
  • 1 ēd. k. medus
  • 1/2 tējk. brūnā cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Katliņā liek vārīties rīsu-mandeļu pienu, pievieno pārslas, vāra 2-3 minūtes, pēc tam uzliek vāciņu un ļauj putrai uzbriest.
  2. Nomizo banānu, sagriež to gareniski uz pusēm, apsmērē no abām pusēm ar medu un pārber ar cukuru. Liek uz pannas un karamelizē, līdz tas kļuvis brūngans un mīksts.
  3. Putru liek bļodā, virs tās izkārto banānu un uzliek mandeļu sviestu. Pārber ar mellenēm, šokolādes un mandeļu skaidiņām un kaltētām zemenēm.
    Putru liek bļodā, virs tās izkārto banānu un uzliek mandeļu...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vienkāršā mājas baltmaize

Vienkāršā mājas baltmaize

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas