Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepti rīsi ar olu un cīsiņiem

Cepti rīsi ar olu un cīsiņiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 glāze/s aukstu, vārītu rīsu
  • 1 glāze/s gabaliņos sagrieztas kūpinatas gaļas vai cīsiņus
  • 2 olas
  • 1 sīpols
  • 3 ēd. k. augu eļļas
  • 1 ēd. k. zaļumu
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Uz pannas sakarsē augu eļļu.
  2. Sagrieztu sīpolu un gaļu liek uz pannas un nedaudz apcep.
  3. Tad pievieno rīsus un kādu brīdi karsē.
  4. Pēc tam pievieno sakultas olas ar sāli un zaļumiem, apmaisa.
  5. Cep, līdz ola sarec.

    Lai labi garšo!
    Cep, līdz ola sarec. 

Lai labi garšo!

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas