Cepti rīsi ar olu un cīsiņiem

Sastāvdaļas

  • 2 glāze/s aukstu, vārītu rīsu
  • 1 glāze/s gabaliņos sagrieztas kūpinatas gaļas vai cīsiņus
  • 2 olas
  • 1 sīpols
  • 3 ēd. k. augu eļļas
  • 1 ēd. k. zaļumu
  • Sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Uz pannas sakarsē augu eļļu.
  2. Sagrieztu sīpolu un gaļu liek uz pannas un nedaudz apcep.
  3. Tad pievieno rīsus un kādu brīdi karsē.
  4. Pēc tam pievieno sakultas olas ar sāli un zaļumiem, apmaisa.
  5. Cep, līdz ola sarec.

    Lai labi garšo!
    Cep, līdz ola sarec. 

Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi