Ķirbju salāti sīrupā

Sastāvdaļas

  • 100 g ķirbju
  • Cukura un etiķa sīrupam
  • 40 g cukura
  • 50 g etiķa (3%)
  • 50 g ūdens
  • 0.5 g kanēļa
  • 2 krustnagliņas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ar robotu sakņu nazīti ķirbjus sagriež četrstūrainos vaikubveida gabaliņos.
  2. Cukuru, ūdeni, etiķi savāra sīrupā, kam pieliktas kanēļa miziņas un krustnagliņas.
  3. Sīrupā liek ķirbjus, vāra uz lēnas uguns, līdz ķirbji caurspīdīgi.
  4. Atdzesē, liek salātu traukos un pasniedz pie gaļas ēdieniem.
  5. Piezīme: Es mēdzu aizstāt etiķi ar citronskābi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi