Cepti cepeškrāsnī makaroni ar malto gaļu un spinātiem

Sastāvdaļas

  • 400 g maltas cūkgaļas
  • 200 g spinātu
  • 200 g spageti vai citu garo makaronu
  • 60 g siera
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 saišķītis zaļumu
  • Pipari
  • Sāls
  • Ūdens

Pagatavošana

45 min.
  1. Sasmalcina sīpolu un ķiploku, burkānu sarīvē skaidiņās, visu sakarsētā eļļā apcep.
  2. Spinātus nomazgā, norauj kātus, lapas liek pannā pie sīpoliem un burkāniem un sautē, līdz tās ir sašļukušas.
  3. Masu nedaudz atdzesē, liek klāt maltajai gaļai, pievieno arī daļu sasmalcinātu zaļumu, sāli, piparus un sarīvētu sieru.
  4. Spageti salsūdenī izvāra kā norādīts uz iepakojuma.
  5. Spageti ieklāj ietaukotā veidnē.
  6. Sagatavoto gaļas masu liek veidnē virs spageti, to galus pārliec pāri, liekos nogriež.
  7. 200 grādu temperatūrā cep 25-30 minūtes. Gatavu sacepumu liek šķīvjos un pārkaisa ar zaļumiem.

    Labu apetīti!
    200 grādu temperatūrā cep 25-30 minūtes. Gatavu sacepumu lie...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi