Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepti cepeškrāsnī makaroni ar malto gaļu un spinātiem

Cepti cepeškrāsnī makaroni ar malto gaļu un spinātiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g maltas cūkgaļas
  • 200 g spinātu
  • 200 g spageti vai citu garo makaronu
  • 60 g siera
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 saišķītis zaļumu
  • Pipari
  • Sāls
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Sasmalcina sīpolu un ķiploku, burkānu sarīvē skaidiņās, visu sakarsētā eļļā apcep.
  2. Spinātus nomazgā, norauj kātus, lapas liek pannā pie sīpoliem un burkāniem un sautē, līdz tās ir sašļukušas.
  3. Masu nedaudz atdzesē, liek klāt maltajai gaļai, pievieno arī daļu sasmalcinātu zaļumu, sāli, piparus un sarīvētu sieru.
  4. Spageti salsūdenī izvāra kā norādīts uz iepakojuma.
  5. Spageti ieklāj ietaukotā veidnē.
  6. Sagatavoto gaļas masu liek veidnē virs spageti, to galus pārliec pāri, liekos nogriež.
  7. 200 grādu temperatūrā cep 25-30 minūtes. Gatavu sacepumu liek šķīvjos un pārkaisa ar zaļumiem.

    Labu apetīti!
    200 grādu temperatūrā cep 25-30 minūtes. Gatavu sacepumu lie...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas