-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Cepti cepeškrāsnī makaroni ar malto gaļu un spinātiem
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
400 g maltas cūkgaļas
-
200 g spinātu
-
200 g spageti vai citu garo makaronu
-
60 g siera
-
1 burkāns
-
1 sīpols
-
2 daiviņa/s ķiploka
-
1 saišķītis zaļumu
-
Pipari
-
Sāls
-
Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
45 min.
-
Sasmalcina sīpolu un ķiploku, burkānu sarīvē skaidiņās, visu sakarsētā eļļā apcep.
-
Spinātus nomazgā, norauj kātus, lapas liek pannā pie sīpoliem un burkāniem un sautē, līdz tās ir sašļukušas.
-
Masu nedaudz atdzesē, liek klāt maltajai gaļai, pievieno arī daļu sasmalcinātu zaļumu, sāli, piparus un sarīvētu sieru.
-
Spageti salsūdenī izvāra kā norādīts uz iepakojuma.
-
Spageti ieklāj ietaukotā veidnē.
-
Sagatavoto gaļas masu liek veidnē virs spageti, to galus pārliec pāri, liekos nogriež.
-
200 grādu temperatūrā cep 25-30 minūtes. Gatavu sacepumu liek šķīvjos un pārkaisa ar zaļumiem.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs