Vistas fileja - tomātu un paprikas mērcē

5 1

Sastāvdaļas

  • 1-2 vistu filejas
  • 2-3 tomāti
  • 1 paprika
  • Pētersīļu zaļumi
  • Garšvielas vistu ēdieniem
  • Sāls
  • Pipari
  • Olīveļļa

Pagatavošana

25 min.
  1. Vistas fileju sagriež kubiciņos un apcep olīveļļā.
  2. Drusku pieber garšvielas vistu ēdieniem un sāli.
  3. Kad vistas gabalini jau taisās gatavi, pieliek klāt sagrieztu papriku.
  4. Ļauj, lai paprika drusku paliek mīksta, tad pieliek klāt sagrieztus tomātus un sasmalcinātas pētersīļu lapas.
  5. Vislabāk vēl pasautē kādas 5 minūtes, lai izveidojas mērcīte.

    Labu apetīti!
    Vislabāk vēl pasautē kādas 5 minūtes, lai izveidojas mērcīte...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni