Ābolu pīrāgs.

Sastāvdaļas

  • Pildījumam:
  • 600 g ābolu
  • 1/2 glāze/s cukura
  • 1 glāze/s ievārījuma (pēc izvēles)
  • 1 ēd. k. sviesta
  • Citrona miziņa
  • Mīklai:
  • 10 olas
  • 10 ēd. k. cukura
  • 10 ēd. k. miltu

Pagatavošana

50 min.
  1. Ābolus bez serdes un mizas sagriež mazās šķēlītēs, pārber ar cukuru un citronu miziņām.
    Sajauc ar ievārījumu.
  2. No paredzētajiem produktiem pagatavo biskvīta mīklu.
  3. Karstumizturīgā veidnē lej pusi mīklas .
  4. Virsū liek sagatavoto ābolu masu un uz āboliem pārlej atlikušo mīklu. Pārliek ar sviesta piciņām.
  5. Cep stipri karstā cepeškrāsnī, kamēr gatavs.

    Lai labi garšo!
    Cep stipri karstā cepeškrāsnī, kamēr gatavs.

Lai labi gar...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi