-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Ābolu pīrāgs.
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
- Pildījumam:
-
600 g ābolu
-
1/2 glāze/s cukura
-
1 glāze/s ievārījuma (pēc izvēles)
-
1 ēd. k. sviesta
-
Citrona miziņa
- Mīklai:
-
10 olas
-
10 ēd. k. cukura
-
10 ēd. k. miltu
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
50 min.
-
Ābolus bez serdes un mizas sagriež mazās šķēlītēs, pārber ar cukuru un citronu miziņām.
Sajauc ar ievārījumu.
-
No paredzētajiem produktiem pagatavo biskvīta mīklu.
-
Karstumizturīgā veidnē lej pusi mīklas .
-
Virsū liek sagatavoto ābolu masu un uz āboliem pārlej atlikušo mīklu. Pārliek ar sviesta piciņām.
-
Cep stipri karstā cepeškrāsnī, kamēr gatavs.
Lai labi garšo!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs