Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ābolu pīrāgs.

Ābolu pīrāgs.

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pildījumam:
  • 600 g ābolu
  • 1/2 glāze/s cukura
  • 1 glāze/s ievārījuma (pēc izvēles)
  • 1 ēd. k. sviesta
  • Citrona miziņa
  • Mīklai:
  • 10 olas
  • 10 ēd. k. cukura
  • 10 ēd. k. miltu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Ābolus bez serdes un mizas sagriež mazās šķēlītēs, pārber ar cukuru un citronu miziņām.
    Sajauc ar ievārījumu.
  2. No paredzētajiem produktiem pagatavo biskvīta mīklu.
  3. Karstumizturīgā veidnē lej pusi mīklas .
  4. Virsū liek sagatavoto ābolu masu un uz āboliem pārlej atlikušo mīklu. Pārliek ar sviesta piciņām.
  5. Cep stipri karstā cepeškrāsnī, kamēr gatavs.

    Lai labi garšo!
    Cep stipri karstā cepeškrāsnī, kamēr gatavs.

Lai labi gar...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Labākā soļanka

Labākā soļanka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas