Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zeltainās bērzlapju karbonādes

Zeltainās bērzlapju karbonādes

FOTO: Zane Bloka

Karbonādem izmanto tikai sarkanās un dzeltenās bērzlapes. Tikai galviņas, tām jābūt pilnībā plakanām, lai var vienmērīgi un kārtīgi izcept.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Sarkanās un dzeltenās bērzlapju cepurītes
  • Sāls
  • Pipari
  • Milti
  • Ola
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Notīra bērzlapju cepurītes - novelk krāsaino kārtiņu un iztīra poras. Dara to rūpīgi, lai nesalūzt.
  2. Apber ar sāli un pipariem, uz nakti ievieto ledusskapī.
  3. Vienā bļodiņā sakuļ olas, otrā ieber miltus.
  4. Uzmanīgi apvārta bērzlapes miltos, tad olā un atkal miltos. Olu un miltu daudzums atkarīgs no sēņu daudzuma.
  5. Cep sakarsētās taukvielās no abām pusēm uz vidējas uguns līdz karbonādes ieguvušas zeltainu krāsu.

    Labu apetīti!
    Cep sakarsētās taukvielās no abām pusēm uz vidējas uguns līd...

    FOTO: Zane Bloka

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas