Komentāri par: Ābolkūka ar biezpienu

Reizēm ir situācija, kad ledusskapī esošajam biezpienam ir pēdējais derīguma termiņš un tas steidzami jāizlieto. Biezpienu kārtīgi sablendējot un pareizi izcepot (150 grādu temperatūrā), iegūst kūku, kura ir līdzīga siera kūkai.
Skaidrīte Kralliša ( dzim.Izaka) 2018. gada 4. novembris 10:14
Es neatradu
1 paciņa krēmsiera (Rasa)...ir tikai ar zaļumiem???
Skaidrīte Kralliša ( dzim.Izaka) 2018. gada 3. novembris 12:01
..Jāpamēģina...
Profila foto
Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs 2018. gada 31. augusts 14:54
Ērika, paldies par interesi, bet šī kūka ir īpaša ar to, ka tās gatavošanai milti tiešām nav nepieciešami.
Ērika Saulīte 2018. gada 31. augusts 14:47
Man ir lielas aizdomas, ka receptē trūkst milti?!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes