Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ābolkūka ar skābo krējumu

Ābolkūka ar skābo krējumu

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g skābā krējuma
  • 200 g biezpiena
  • 100 g cukura
  • 6 āboli
  • 3 olas
  • 1 citrona sula
  • 4 ēd. k. mannas
  • 2 tējk. vaniļas cukura
  • 1 šķipsna/s sāls
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

65 min.
  1. 26 cm diametra veidni ar augstām malām izklāj ar cepampapīru tā, lai arī malas būtu pārklātas.
  2. Ābolus nomizo, sagriež 8 daļās, izgriež serdi, liek veidnē.
  3. Pārlaista ar citrona sulu.
  4. Biezpienu sajauc ar krējumu, olām, cukuru, vaniļas cukuru, šķipsniņu sāls un mannu, labi sakuļ un pārlej āboliem.
  5. Pārkaisa kanēli, liek sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā un cep apmēram stundu.
  6. Atdzesē veidnē, tad kūku no tās izņem, cepampapīru noņem un kūku turpina atdzesēt ledusskapī.

    Lai labi garšo!
    Atdzesē veidnē, tad kūku no tās izņem, cepampapīru noņem un...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas