Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Krāsnī cepti kartupeļi

2018. gada 18. jūlijs
Foto: Anja Anna
Pagatavošana
50 min
1. Nomizotus kartupeļus sagriež ripās, biezumā ~ 0,5 cm.
2. Sagrieztos kartupeļus sajauc ar garšvielām un eļļu.
3. Uzkarsē krāsni (man krāsnij nav temperatūras noteicēja, karsēju aptuveni 5 min.).
4. Uz cepešpannas izklāj cepamo papīru, uz tā kārto sagrieztus kartupeļus. Liek blakus vienu otram, bet ne kopā, jo savādāk salīp viens pie otra.
5. Cep ~ 30 minūtes pirmo kārtu, katra nākamā panna cepas daudz ātrāk. Var arī sekot līdzi, kad gatavi, jo vienam garšo ar brūnām maliņām, citam varbūt nē.
Ja garšo, tikko uzceptos kartupeļus var pārkaisīt ar dillēm.

Lai labi garšo!
Foto: Anja Anna
Uz augšu