Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Krāsnī cepti kartupeļi

Krāsnī cepti kartupeļi

FOTO: Anja Anna

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

3
porcijas
  • Kartupeļi
  • 1 kg kartupeļu
  • 3 ēd. k. eļļas
  • Vegeta
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Nomizotus kartupeļus sagriež ripās, biezumā ~ 0,5 cm.
  2. Sagrieztos kartupeļus sajauc ar garšvielām un eļļu.
  3. Uzkarsē krāsni (man krāsnij nav temperatūras noteicēja, karsēju aptuveni 5 min.).
  4. Uz cepešpannas izklāj cepamo papīru, uz tā kārto sagrieztus kartupeļus. Liek blakus vienu otram, bet ne kopā, jo savādāk salīp viens pie otra.
  5. Cep ~ 30 minūtes pirmo kārtu, katra nākamā panna cepas daudz ātrāk. Var arī sekot līdzi, kad gatavi, jo vienam garšo ar brūnām maliņām, citam varbūt nē.
    Ja garšo, tikko uzceptos kartupeļus var pārkaisīt ar dillēm.

    Lai labi garšo!
    Cep ~ 30 minūtes pirmo kārtu, katra nākamā panna cepas daudz...

    FOTO: Anja Anna

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas