Krāsnī cepti kartupeļi

Sastāvdaļas

3 porcijas
  • Kartupeļi
  • 1 kg kartupeļu
  • 3 ēd. k. eļļas
  • Vegeta
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

50 min.
  1. Nomizotus kartupeļus sagriež ripās, biezumā ~ 0,5 cm.
  2. Sagrieztos kartupeļus sajauc ar garšvielām un eļļu.
  3. Uzkarsē krāsni (man krāsnij nav temperatūras noteicēja, karsēju aptuveni 5 min.).
  4. Uz cepešpannas izklāj cepamo papīru, uz tā kārto sagrieztus kartupeļus. Liek blakus vienu otram, bet ne kopā, jo savādāk salīp viens pie otra.
  5. Cep ~ 30 minūtes pirmo kārtu, katra nākamā panna cepas daudz ātrāk. Var arī sekot līdzi, kad gatavi, jo vienam garšo ar brūnām maliņām, citam varbūt nē.
    Ja garšo, tikko uzceptos kartupeļus var pārkaisīt ar dillēm.

    Lai labi garšo!
    Cep ~ 30 minūtes pirmo kārtu, katra nākamā panna cepas daudz...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi