-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Ziedkāposti ar olu un šķiņķi
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 liels ziedkaposts
-
100 g žāvēta šķiņķa
-
4 olas
-
Sāls
-
Pipari
-
Nedaudz petersīļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
25 min.
-
Ziedkāpostu sadala rozetēs, 8 minūtes vāra salsūdenī, nokāš.
-
Žāvēto šķiņķi sīki sagriež un eļļā apcep.
-
Pievieno vārītās ziedkāpostu rozetes un nedaudz apgrozot, apcep.
-
Visu pārlej ar sakultām olām, kam pievienota sāls un pipari.
-
Ziedkāpostus apgrozot cep, līdz olas sarecējušas, izņem no pannas un pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.
Var pārliet ar saldskābu mērci.
Lai labi garšo!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs