Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas sautējums ar dārzeņiem un fetas sieru

2018. gada 16. jūlijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
45 min
1. Kartupeļus ar visu mizu sālsūdenī izvāra, nokāš, nosusina, nomizo un sagriež gabalos.
2. Arī cukinī un papriku sagriež nelielos gabalos.
3. 2 cm lielos gabalos sagriež vistas filejas, pārkaisa sāli, piparus un paprikas pulveri, sakārsēta eļļā, pievienojot timiānu, apgrozot apcep un noņem no pannas.
4. Vietā liek un, eļļā apgrozot, dažas minūtes cep kartupeļus, cukini un papriku, pārkaisa ar sāli (mazliet, jo feta satur daudz sāls), piparus un timiānu.
5. Pievieno apceptos vistas filejas gabaliņus un cep vēl dažas minūtes.
Pārkaisa ar sadrupinātu fetas sieru.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu