Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja siera panējumā un sautētiem dārzeņiem

2018. gada 16. jūlijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
35 min
1. Olu sajauc ar sāli, pipariem un svaigām vai kaltētām timiāna lapiņām.
2. Sieru sajauc ar rīvmazi.
3. Filejas nedaudz saplacina, vispirms apmērcē olā, tad siera un rīvmaizes maisījumā, sakarsētā eļļā nelielā karstumā apgrozot izcep.
4. Papriku un cukini sagriež gabalos, sīpolu sasmalcina, sakarsētā eļļā apcep, pārkaisa timiānu, sāli un piparus, iemaisa tomātu pastu.
5. Pielej 100 ml ūdens un 10 minūtes sautē, tad pievieno tomātus un sautē vēl dažas minūtes.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu