Olu kultenis ar garšaugiem

Sastāvdaļas

  • 1 puravs
  • 1 ēdamkarote margarīna vai sviesta
  • 1 tējkarote paprikas pulvera
  • 6 olas
  • 150 g saldā krējuma (ar mazu tauku saturu)
  • 1 /2 tējkarote sāls
  • 1 ēdamkarote sasmalcinātu diļļu
  • 1 ēdamkarote sasmalcinātu pētersīļu
  • 1 ēdamkarote sasmalcinātu lociņu300 g kūpinātas vai sālītas jēra gaļas

Pagatavošana

10 min.
  1. Noskalo un sagriež puravu. Puravu nedaudz apcep uz lēnas uguns katliņā sakarsētās taukvielās. Pa laikam apmaisa. Uzsijā paprikas pulveri un vēl nedaudz apcep. Olas sakuļ ar krējumu un sāli. Kulteni pārlej puravam u, nepārtraukti maisot, cep, līdz olu kultenis ir savilcies. Pievieno sasmalcinātus garšaugus. Samaisa. Olu kulteni pasniedz ar kūpinātas gaļas šķēlēm, svaigu dārzeņu salātiem un maizi. LABU APETĪTI!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi