Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Meža garšvielās ieberzts virs liesmām dejojošs cālis

2018. gada 21. jūnijs
Foto: Receptes.lv
Paldies TVNET līgo recepšu superkomandai 2018!
Ritvaram Tomam Loginam, Jānim Nīmanim, Kārlim Langinam, Mārtiņam Otto, Gerdai Pulkstenei, Lūcijai Luīzai Žoglai, Artūram Krūmiņam, Jānim Škaparam, Viktorijai Puškelei, Lienei Millerei un Robertam Milleram! Paldies arī «Autine» un kalējam Jānim Nīmanim par kompāniju un palīdzību recepšu tapšanā.
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
520 min
1. Piestā saberž jaunos egļu dzinumus, ķiploku, sāli, piparus un olīveļļu.
Foto: Receptes.lv
2. Pašā vistā iebāž citronu un zaļumus.
Foto: Receptes.lv
3. Kārtīgi nosien.
Foto: Receptes.lv
4. Ar izveidoto marinādi kārtīgi iemasē vistu.
Foto: Receptes.lv
5. Tad iekarinām trejkājī un tādā attālumā no uguns, lai tā neapdeg. Perfekta temperatūra pie vistas ir tad, kad roka jūt pamatīgu karstumu, bet noturēt var.
Foto: Receptes.lv
6. Šādi mēs vistai ļāvām karāties 8 stundas – jā, tu nepārklausījies.
Bet rezultāts - vissulīgākā vista, kāda ir ēsta, ar perfektu meža un dūmu aromātu.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu