Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ar malto gaļu pildīti kabaču 'gredzeni' un rīsu nūdelēm

Ar malto gaļu pildīti kabaču 'gredzeni' un rīsu nūdelēm

FOTO: Māris Balodis

Kolekcijas: Veselīgās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 0.260 kg kabači
  • 0.100 kg malta gaļa
  • 0.040 kg olu
  • 0.034 kg sīpolu
  • 0.040 kg rīsi
  • 0.014 kg siers
  • 0.070 kg tomati
  • 0.006 kg ķiploka
  • 0.005 kg ķimenes
  • 0.005 kg garšvielas
  • 0.006 kg zaļumu
  • 0.080 kg rīsu nūdeles
  • 0.300 kg dārzeņu buljons
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. 1.Kabačus sagriež 5 – 7 cm biezās ripās, izgrebj sēklas, veidojot gredzena formu. Liek vārošā sālsūdenī un vāra 5 minūtes.

    2.Maltai gaļai pievieno smalki sagrieztus sīpolus, vārītus rīsus, olu, sāli un samīca.

    3.Sagatavoto masu pilda kabaču gredzenos un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī 20 minūtes 200*C.

    4.Pagatavo mērci no rīvēta siera, sasmalcinātiem blanšētiem tomātiem, ķiplokiem un majonēzes. Kabačus izņem no cepeškrāsns, pārlej mērci un turpina cept vēl 20 minūtes.
  2. Pasniedz ar rīsu nūdelēm. Nūdeles pārlej ar verdošu dārzeņu buljonu. Ļauj uzbriest 5-8 min.
  3. Uz sķīvja liek rīsu nūdeles. Virsū karto kabaču "gredzenus". Rotā ar zaļumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas