Tīnas ābolkūka

Sastāvdaļas

  • 100 g margarīna vai sviesta
  • 175 g cukura
  • 1 ola
  • 130 g kviešu miltu
  • 6 -8 āboli

Pagatavošana

30 min.
  1. Saputo taukvielas ar cukuru. Pievieno olu un miltus. Labi samaisa. Ar mikseri to var izdarīt ļoti ātri. Ābolus nomizo un sagriež šķēlītēs. Viegli ietauko cepamo formu. Cepamās formas apakšējā kārtā liek ābolu šķēlītes. Sadrupina mīklu uz ābolu šķēlītēm. Ābolkūku cep cepeškrāsns apakšējā nodalījumā 200 grādu karstumā 20-25 minūtes. Kūku pasniedz ar putu krējumu, skābo krējumu vai vaniļas mērci.

Komentāri

ince 2012. gada 24. februāris 15:34
super. garšīga un viegli cepama

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi