Sākums > Receptes > Zupas

Frikadeļu zupa ar sālītiem gurķiem

2018. gada 20. jūnijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
40 min
1. Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos, burkānus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves un liek vārīties.
2. Malto gaļu samīca ar olu, pieliek smalki sagrieztu sīpolu, sāli un piparus.
3. Kad kartupeļi pavārījušies, no maltās gaļas masas veido frikadeles un liek zupā vārīties.
4. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
5. Gatavai zupai pieliek stienīšos sagrieztus gurķus.
Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem un pievieno krējumu.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu