Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Maltās gaļas šašliks grieķu gaumē

2018. gada 20. jūnijs
Foto: Receptes.lv
Paldies TVNET līgo recepšu superkomandai 2018!
Ritvaram Tomam Loginam, Jānim Nīmanim, Kārlim Langinam, Mārtiņam Otto, Gerdai Pulkstenei, Lūcijai Luīzai Žoglai, Artūram Krūmiņam, Jānim Škaparam, Viktorijai Puškelei, Lienei Millerei un Robertam Milleram! Paldies arī «Autine» un kalējam Jānim Nīmanim par kompāniju un palīdzību recepšu tapšanā.
Pagatavošana
60 min
1. Kilogramā maltās gaļas iejaucam sakapātus pētersīļus, ķiploku, sīpolu, olu, sāli, piparus, sulu no vesela citrona.
Foto: Receptes.lv
2. Un pats svarīgākais - iejauc aptuveni pusotru tējkaroti kanēļa. Pētersīļa, citrona un kanēļa sajaukums radīs nebijušu aromātu.
Foto: Receptes.lv
3. Ļauj gaļai nedaudz iemarinēties.
Foto: Receptes.lv
4. Tad jāķeras pie ietīšanas zarnu tauku plēvē - ja tā nav pieejama, vari cept kā kotletes, likt uz iesma kā ļuļa kebabu vai pildīt zarnās kā desiņas.
Foto: Receptes.lv
5. Dur sagatavotās desiņas uz iesma.
Foto: Receptes.lv
6. Cep, līdz gatavas.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu