Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 500 g maltās gaļas
  • 3 kartupeļi
  • 2 burkāni
  • 1 paciņa saldēto zaļo zirnīšu
  • 1 neliels puķkāposts
  • 1 ola
  • 1 ēd. k. rīvmaize
  • Pipari
  • Sāls
  • Lauru lapa

Pagatavošana

35 min.
  1. Burkānus sagriež ripiņās, liek vārīties, pieliek sagrieztu puķkāpostu un kartupeļus.
  2. No gaļas ar rīvmaizi, olau, sāli un pipariem gatavo frikadeļu masu.
  3. Veido nelielas frikadeles un liek vārīties.
  4. Pieliek zaļos zirnīšus, piparus un lauru lapu.
  5. Vāra, līdz dārzeņi mīksti.

    Labu apetīti!
    Vāra, līdz dārzeņi mīksti.

Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi