Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Garšīgākās kabaču pankūkas ar malto gaļu.

Garšīgākās kabaču pankūkas ar malto gaļu.

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g maltās cūkgaļas
  • 1 paliels kabacis
  • 5 olas
  • Vegeta
  • Sāls
  • Pipari
  • Nedaudz miltu
  • 2 sīpoli
  • 1 daiviņa/s ķiploka
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Nomizo sīpolu, ķiploku daiviņu.
    Sasmalcina tos.
  2. Sīpolus samīca kopā ar malto gaļu un liek uz karstas uguns cepties, bet visulaiku maisot, lai gaļa nesacepās kopā.
  3. Kad apcepusies liek traukā, lai dziest.
  4. Kamer gaļa dziest, nomizojam kabaci ( ja izvēlas cukīni nav jamizo) un sarīvējam (kabacim jaņem sēklas laukā), kabaci vajag vairak par malto gaļu.
  5. Pieliekam olas un sarīvētos kabačus pie maltas gaļas un kartīgi samaisa kopā ar garšvielām.
  6. Pievienojam nedaudz miltu.
  7. Sakarsētās taukvielās uz pannu liekam plānas pankūciņas un cepam brūnas.
  8. !!! Mīkla izskatīsies šķidra un neturēsies kopā, bet uz karstas pannas sacepsies kopā.
  9. Ēdam siltas kopa ar krējumu.
    Ēdam siltas kopa ar krējumu.

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas