Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Garšīgākās kabaču pankūkas ar malto gaļu

2018. gada 18. jūnijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
35 min
1. Nomizo sīpolu, ķiploku daiviņu.
Sasmalcina tos.
2. Sīpolus samīca kopā ar malto gaļu un liek uz karstas uguns cepties, bet visulaiku maisot, lai gaļa nesacepās kopā.
3. Kad apcepusies liek traukā, lai dziest.
4. Kamer gaļa dziest, nomizojam kabaci ( ja izvēlas cukīni nav jamizo) un sarīvējam (kabacim jaņem sēklas laukā), kabaci vajag vairak par malto gaļu.
5. Pieliekam olas un sarīvētos kabačus pie maltas gaļas un kartīgi samaisa kopā ar garšvielām.
6. Pievienojam nedaudz miltu.
7. Sakarsētās taukvielās uz pannu liekam plānas pankūciņas un cepam brūnas.
8. !!! Mīkla izskatīsies šķidra un neturēsies kopā, bet uz karstas pannas sacepsies kopā.
9. Ēdam siltas kopa ar krējumu.
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu