Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Lazanja ar malto gaļu un cukini

Lazanja ar malto gaļu un cukini

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Maltā liellopu gaļa
  • Sīpols
  • sāls
  • Pipari
  • Lazanja plāksnītes
  • Paprika
  • Cukinī
  • Sēnes - ja vēlās
  • Tomāts
  • Tomātu pasta
  • Milti
  • Piens
  • Sviests
  • Sarīvēts siers
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Malto gaļu kopā ar sīpoliem, kas smalki sagriezti, pievieno sāli, piparus. Apcep uz pannas un nedaudz pasautē.
  2. Tad pievieno kubiciņos sagrieztu papriku, sēnes ( ja vēlās), cukini, kas sagriezti kubiciņos, un sagrieztus tomātus, kas applaucēti un nomizoti.
  3. Kad visi dārzeņi mīksti un gaļa izsutināta gandrīz gatava, pieliek tomātu pastu.
  4. Mērcei: milti, piens, sviests - gatavo krēmīga veida mērcīti.
  5. Kārto cepamajā traukā - apakšā mērci, tad lazanjas plāksnītes, izkārto un gaļas maisījumu, sarīvētu sieru, tad atkal mērci, lazanjas plāksnītes utt., pēdējai kārtai jāpaliek sieram.
  6. Cep apmēram 20 -25 minūtes 180 grādos cepeškrāsnī.

    Labu apetīti!
    Cep apmēram 20 -25 minūtes 180 grādos cepeškrāsnī.

Labu a...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas