Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Lazanja ar malto gaļu un cukini

2018. gada 18. jūnijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
45 min
1. Malto gaļu kopā ar sīpoliem, kas smalki sagriezti, pievieno sāli, piparus. Apcep uz pannas un nedaudz pasautē.
2. Tad pievieno kubiciņos sagrieztu papriku, sēnes ( ja vēlās), cukini, kas sagriezti kubiciņos, un sagrieztus tomātus, kas applaucēti un nomizoti.
3. Kad visi dārzeņi mīksti un gaļa izsutināta gandrīz gatava, pieliek tomātu pastu.
4. Mērcei: milti, piens, sviests - gatavo krēmīga veida mērcīti.
5. Kārto cepamajā traukā - apakšā mērci, tad lazanjas plāksnītes, izkārto un gaļas maisījumu, sarīvētu sieru, tad atkal mērci, lazanjas plāksnītes utt., pēdējai kārtai jāpaliek sieram.
6. Cep apmēram 20 -25 minūtes 180 grādos cepeškrāsnī.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu