Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Burkānu un gaļas kotletes

Burkānu un gaļas kotletes

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g maltās gaļas
  • 2 burkāni
  • 4 ēd. k. ātri vārāmo auzu pārslu
  • 4 ēd. k. krējuma
  • 2 olas
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Pipari
  • Nedaudz pētersīļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Burkānus notīra un sarīvē smalkās skaidiņās, sajauc ar malto gaļu, sasmalcinātu ķiploku, olām, auzu pārslām, sāli, pipariem.
  2. Visu kārtīgi sajauc un veido no masas kotletītes.
  3. Sakarsētā eļļa vai sviestā cep no abām pusēm gatavas. Pārlej krējumu, pārkaisa pētersīļus.

    Labu apetīti!
    Sakarsētā eļļa vai sviestā cep no abām pusēm gatavas. Pārlej...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas