Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Bifšteks ar sīpoliem

Bifšteks ar sīpoliem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Liellopu fileja
  • Sīpols
  • Sāls
  • Melnie maltie pipari
  • Piens
  • Cukurs
  • Kviešu miltu
  • Sviests
  • Taukvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Liellopu fileju sagriež 1,5 - 2 cm biezās šķelēs, katru šķēli izdauza, izveido apļu formu pārkaisa ar sāli un pipariem, liek uz pannas sakarsētās tukvielās un no abām pusēm cep 8-10 minūtes.
  2. Cepot bifšteku vairākas reizes pārlaista ar taukvielām, kas ir uzpannas.
  3. Bifšteks gatavs, ja uzspiežot ar dakšiņu, tas ir elastīgs, nevis ciets.
  4. Sīpolus sagriež ripiņās, pārlej ar pienu un patur 10-15 minūtes.
  5. Tad uz sieta notecina, uzkaisa nedaudz miltus, kas sajaukti ar sāli un cukuru, liek sakarsētā sviestā un cep.
  6. Izcepto bifšteku liek uz šķīvi, pārlej ar izkausēto sviestu, un pārliek ar sīpoliem.
    Pasniedz ar kartupeļiem un marinētiem gurķiem.

    Labu apetīti!
    Izcepto bifšteku liek uz šķīvi, pārlej ar izkausēto sviestu,...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas