Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Teļa gaļa ar rīsiem un sēnēm

Teļa gaļa ar rīsiem un sēnēm

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg teļa gaļas
  • 1/2 glāze/s rīsu
  • 300 g sasmalcinātu apceptu sēņu
  • 3-4 tomāti
  • 1 sīpols
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • sāls
  • Pipari
  • Muskatrieksts
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Teļa gaļu sagriež gabaliņos, taukvielās apcep, liek katliņā, pieliek sasmalcinātu sīpolu, pārlej ar karstu ūdeni, pieber sāli un sautē, līdz gaļa pusmīksta.
  2. Tad pieber rīsus, sasmalcinātu apceptu sēņu, piparus, rīvētu ķiploku, muskatriekstu, pašā virsū uzliek sagrieztus tomātus.
  3. Sautēšanu turpina, līdz gaļa un rīsi mīksti.Pasniedzot pārkaisa ar pētersīļa zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Sautēšanu turpina, līdz gaļa un rīsi mīksti.Pasniedzot pārka...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas