Teļa gaļa ar rīsiem un sēnēm

Sastāvdaļas

  • 1 kg teļa gaļas
  • 1/2 glāze/s rīsu
  • 300 g sasmalcinātu apceptu sēņu
  • 3-4 tomāti
  • 1 sīpols
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • sāls
  • Pipari
  • Muskatrieksts
  • Zaļumi

Pagatavošana

60 min.
  1. Teļa gaļu sagriež gabaliņos, taukvielās apcep, liek katliņā, pieliek sasmalcinātu sīpolu, pārlej ar karstu ūdeni, pieber sāli un sautē, līdz gaļa pusmīksta.
  2. Tad pieber rīsus, sasmalcinātu apceptu sēņu, piparus, rīvētu ķiploku, muskatriekstu, pašā virsū uzliek sagrieztus tomātus.
  3. Sautēšanu turpina, līdz gaļa un rīsi mīksti.Pasniedzot pārkaisa ar pētersīļa zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Sautēšanu turpina, līdz gaļa un rīsi mīksti.Pasniedzot pārka...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi