Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gaļas un kāpostu sacepums

Gaļas un kāpostu sacepums

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g gaļas mīkstuma
  • 300 g svaigu kāpostu (sarkano vai balto)
  • 30 g sviesta
  • 1 sīpols
  • 30 g rīvmaizes
  • 2 olas
  • 1.5 glāze/s ūdens
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Gaļas mīkstumu samaļ un kopā ar sasmalcinātu sīpolu sviestā apcep.
  2. Kāpostus sasmalcina un sautē ūdenī 15 minūtes.
  3. Kāpostus sajauc ar gaļu, sāli, ūdeni (var ņemt daļu piena), olām, rīvmaizi, un visu labi samaisa.

  4. Liek uz sacepuma veidnes un cepeškrāsnī cep 180 grādu temperatūrā apmēram 30 minūtes. Galdā pasniedz pārlietu ar tomātu mērci.

    Labu apetīti!
    Liek uz sacepuma veidnes un cepeškrāsnī cep 180 grādu temper...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas