Gaļas un kāpostu sacepums

Sastāvdaļas

  • 300 g gaļas mīkstuma
  • 300 g svaigu kāpostu (sarkano vai balto)
  • 30 g sviesta
  • 1 sīpols
  • 30 g rīvmaizes
  • 2 olas
  • 1.5 glāze/s ūdens
  • Sāls

Pagatavošana

70 min.
  1. Gaļas mīkstumu samaļ un kopā ar sasmalcinātu sīpolu sviestā apcep.
  2. Kāpostus sasmalcina un sautē ūdenī 15 minūtes.
  3. Kāpostus sajauc ar gaļu, sāli, ūdeni (var ņemt daļu piena), olām, rīvmaizi, un visu labi samaisa.

  4. Liek uz sacepuma veidnes un cepeškrāsnī cep 180 grādu temperatūrā apmēram 30 minūtes. Galdā pasniedz pārlietu ar tomātu mērci.

    Labu apetīti!
    Liek uz sacepuma veidnes un cepeškrāsnī cep 180 grādu temper...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Sunshine Britney 6. marts 10:13
Slavēja vienā slavēšanā cik ņomm..

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi