Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Šniceles ar papriku un lečo

Šniceles ar papriku un lečo

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 320 g gaļas mīkstuma
  • 600 g lečo
  • 400 g sīpolu
  • 2 paprikas
  • 100 g miltu
  • 1 glāze/s skābā krējuma
  • Sāls
  • Taukvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Gaļu sagriež šķēlītēs, izdauza, apsāla.
  2. Pārkaisa ar miltiem, maliņas iegriež, taukvielās apcep brūnas no abam pusēm, liek katlā.
  3. Taukvielās kurās cepās gaļa, apcep sasmalcinātus sīpolus, pielej ūdeni, pieliek sagrieztu papriku, uzvāra, pārlej gaļas šķēlītēm un sautē apmēram 20 minūtes.
  4. Atlikušos mitus sajauc ar krējumu un lečo, pārlej gaļas šķēlēm un sautēšanu turpinam, laiku pa laikam šķēles pārcilājot.
  5. Ja mērcē kļuvusi pārak bieza, to atšķaida ar buljonu vai vārošu ūdeni.

    Lai labi garšo!
    Ja mērcē kļuvusi pārak bieza, to atšķaida ar buljonu vai vār...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas ruletītes ar sieru

Cūkgaļas ruletītes ar sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA