Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Šniceles ar papriku un lečo

2018. gada 15. jūnijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
45 min
1. Gaļu sagriež šķēlītēs, izdauza, apsāla.
2. Pārkaisa ar miltiem, maliņas iegriež, taukvielās apcep brūnas no abam pusēm, liek katlā.
3. Taukvielās kurās cepās gaļa, apcep sasmalcinātus sīpolus, pielej ūdeni, pieliek sagrieztu papriku, uzvāra, pārlej gaļas šķēlītēm un sautē apmēram 20 minūtes.
4. Atlikušos mitus sajauc ar krējumu un lečo, pārlej gaļas šķēlēm un sautēšanu turpinam, laiku pa laikam šķēles pārcilājot.
5. Ja mērcē kļuvusi pārak bieza, to atšķaida ar buljonu vai vārošu ūdeni.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu