Ogu torte

Sastāvdaļas

  • 300 g miltu
  • 150 g sviesta
  • 100 g pūdercukura
  • 1 ola
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • Vaniļas pudiņš
  • Ogas vai augļi

Pagatavošana

30 min.
  1. Sviestu ar cukuru saputo, pieliek olu un miltus, sajauktus ar cepamo pulveri.
  2. Mīklu samīca, liek ar sviestu ieziestā veidnē ar maliņu.
  3. Mīklu sadursta vairākās vietās ar dakšiņu, lai cepoties mīkla "nekāptu" pāri veidnes malām.
  4. Cep 180 grādu temperatūrā gaiši brūnu.
  5. Atdzisušu mīklu pārlej ar vaniļas pudiņu un virsū izkārto ogas vai augļus pēc jūsu gaumes.

    Lai labi garšo!
    Atdzisušu mīklu pārlej ar vaniļas pudiņu un virsū izkārto og...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi