-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Gaļas un dārzeņu sacepums Dāņu gaumē
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Vārīti rīsi
-
Maltā gaļa - kas pagatavota ka kotletēm
-
Vārīti burkāni
-
Kabači
-
Ziedkāposti
-
Kāposts
-
Buljons
-
Sviestu piciņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
70 min.
-
Vārītus burkānus un kabaču šķēlītes, ziedkāpostus, sasmalcinātus kāpostus liek ietaukotā veidnē, virsū liek malto gaļu, kas sagatavota ka kotletēm.
-
Trešajā kārtā liek vārītus rīsus.
-
Visu pārlej ar buljonu, kurā vārījās dārzeņi, pārliek ar sviesta piciņām.
-
Kārtojumu sadursta ar dakšiņu, lai buljons piekļūtu arī apakšējai kārtai un cep cepeškrāsnī apmēram 45-55 minūtēm.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs