Gaļas un dārzeņu sacepums Dāņu gaumē

Sastāvdaļas

  • Vārīti rīsi
  • Maltā gaļa - kas pagatavota ka kotletēm
  • Vārīti burkāni
  • Kabači
  • Ziedkāposti
  • Kāposts
  • Buljons
  • Sviestu piciņas

Pagatavošana

70 min.
  1. Vārītus burkānus un kabaču šķēlītes, ziedkāpostus, sasmalcinātus kāpostus liek ietaukotā veidnē, virsū liek malto gaļu, kas sagatavota ka kotletēm.
  2. Trešajā kārtā liek vārītus rīsus.
  3. Visu pārlej ar buljonu, kurā vārījās dārzeņi, pārliek ar sviesta piciņām.
  4. Kārtojumu sadursta ar dakšiņu, lai buljons piekļūtu arī apakšējai kārtai un cep cepeškrāsnī apmēram 45-55 minūtēm.

    Labu apetīti!
    Kārtojumu sadursta ar dakšiņu, lai buljons piekļūtu arī apak...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi