-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Dārzeņu un speķa sautējums
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
400 g kartupeļu
-
100 g dūmota speķa
-
100 g skābētu gurķu
-
2 burkāni
-
1 sīpols
-
30 g skābā krējuma
-
Pētersīļu
-
Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
40 min.
-
Sagrieztu speķi katliņā apcep, pieliek salmiņos sagrieztus sīpolus, burkānus un arī apcep.
-
Pēc tam pievieno kubiciņos sagrieztus kartupeļus, pielej vārošu ūdeni, lai kartupeļi būtu apsegti un sautē.
-
Kad kartupeļi gandrīz mīksti, pieliek sagrieztus skābētos gurķus un izkarsē.
-
Pirms pasniegšanas pievieno krējumu un pārkaisa ar zaļumiem.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs