Vārīta menca ar mārrutku un majonēzes mērci

Sastāvdaļas

  • 500 g mencu
  • Burkāns
  • Pētersīlis
  • Selerija
  • 2 lauru lapas
  • 5 smaržīgie pipari
  • 200 g majonēzes
  • 70 g mārrutku
  • 2 olassāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Izvāra gabalos sagrieztu mencu (bez muguras asakas) garšvielu novārījumā. Gatavos zivs gabaliņus izņem no novārījuma un saliek traukā. Atdzesē. Uz smalkas rīves sarīvē mārrutkus un samaisa ar majonēzi. Zivs gabalus apziež ar mērci. Katru gabalu rotā ar cieti novārītu olu daiviņām un marinētu dārzeņu (gurķu, tomātu, burkānu u.c.) šķēlītēm, kā arī ar pētersīļiem un citiem zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi