Plovs ar gaļu un ķirbi

Sastāvdaļas

  • 1 kg rīsu
  • 300 g gaļas
  • 300 g notīrīta ķirbja
  • 300 g sviesta
  • 300 g burkānu
  • 3 sīpoli
  • Sāls
  • Garšvielas - pēc izvēles
  • Ūdens

Pagatavošana

50 min.
  1. Gaļu sagriež kā gulašam, burkānus - ripiņās un lēni cep izkausetā sviestā.
  2. Pēc laika pievieno sagrieztus sīpolus un arī apcep brūnus.
  3. Tad pieliek sagrieztus ķirbja gabaliņus, mazliet pacepina, pēc tam pieber rīsus un garšvielas, pielej ūdeni, katlu liek uz lēnas uguns un sutina, līdz gaļa un rīsi mīksti.

    Labu apetīti!
    Tad pieliek sagrieztus ķirbja gabaliņus, mazliet pacepina, p...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi