Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas ragū Serbu gaumē

2018. gada 14. jūnijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
45 min
1. Nelielos gabaliņos sagrieztu gaļu kopā ar sīpolu ripiņām apcep, liek katlā, pieliek sāli, piparus, ķiplokus, lauru lapas, pielej verdošu buljonu un sautē 20 minūtes.
2. Tad pieber nomazgātus rīsus un sagrieztu papriku.
3. Sautēšanu turpina.
4. Kad rīsi gandrīz mīksti, pieliek šķēlītēs sagrieztus kartupeļus.
5. Kad kartupeļi gluži mīksti, pieliek nomizotus, sagrieztus tomātus.
6. Pielej buljonu un vēl nedaudz pasautē.
7. Kad tomāti gatavi, ēdienu pasniedz pārkaisītu ar zaļumiem.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu