Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļas ragū Serbu gaumē

Cūkgaļas ragū Serbu gaumē

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļa
  • Rīsi
  • Paprika
  • Kartupelis
  • Tomāts
  • Sīpols
  • Buljons
  • Ķiploks
  • Sāls
  • Pipari
  • Lauru lapa
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Nelielos gabaliņos sagrieztu gaļu kopā ar sīpolu ripiņām apcep, liek katlā, pieliek sāli, piparus, ķiplokus, lauru lapas, pielej verdošu buljonu un sautē 20 minūtes.
  2. Tad pieber nomazgātus rīsus un sagrieztu papriku.
  3. Sautēšanu turpina.
  4. Kad rīsi gandrīz mīksti, pieliek šķēlītēs sagrieztus kartupeļus.
  5. Kad kartupeļi gluži mīksti, pieliek nomizotus, sagrieztus tomātus.
  6. Pielej buljonu un vēl nedaudz pasautē.
  7. Kad tomāti gatavi, ēdienu pasniedz pārkaisītu ar zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Kad tomāti gatavi, ēdienu pasniedz pārkaisītu ar zaļumiem....

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas