Cūkgaļas ragū Serbu gaumē

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļa
  • Rīsi
  • Paprika
  • Kartupeļi
  • Tomāti
  • Sīpols
  • Buljons
  • Ķiploki
  • Sāls
  • Pipari
  • Lauru lapas
  • Zaļumi

Pagatavošana

45 min.
  1. Nelielos gabaliņos sagrieztu gaļu kopā ar sīpolu ripiņām apcep, liek katlā, pieliek sāli, piparus, ķiplokus, lauru lapas, pielej verdošu buljonu un sautē 20 minūtes.
  2. Tad pieber nomazgātus rīsus un sagrieztu papriku.
  3. Sautēšanu turpina.
  4. Kad rīsi gandrīz mīksti, pieliek šķēlītēs sagrieztus kartupeļus.
  5. Kad kartupeļi gluži mīksti, pieliek nomizotus, sagrieztus tomātus.
  6. Pielej buljonu un vēl nedaudz pasautē.
  7. Kad tomāti gatavi, ēdienu pasniedz pārkaisītu ar zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Kad tomāti gatavi, ēdienu pasniedz pārkaisītu ar zaļumiem....
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ināra 2018. gada 17. jūnijs 20:51
Garšīgi, tikai jāuzmanās, lai nepārvārītu rīsus.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi