Nelielos gabaliņos sagrieztu gaļu kopā ar sīpolu ripiņām apcep, liek katlā, pieliek sāli, piparus, ķiplokus, lauru lapas, pielej verdošu buljonu un sautē 20 minūtes.
Tad pieber nomazgātus rīsus un sagrieztu papriku.
Sautēšanu turpina.
Kad rīsi gandrīz mīksti, pieliek šķēlītēs sagrieztus kartupeļus.
Kad kartupeļi gluži mīksti, pieliek nomizotus, sagrieztus tomātus.
Pielej buljonu un vēl nedaudz pasautē.
Kad tomāti gatavi, ēdienu pasniedz pārkaisītu ar zaļumiem.
Labu apetīti!
Sastāvdaļas
Cūkgaļa
Rīsi
Paprika
Kartupeļi
Tomāti
Sīpols
Buljons
Ķiploki
Sāls
Pipari
Lauru lapas
Zaļumi
-->
Pagatavošana
45 min.45 min.
Nelielos gabaliņos sagrieztu gaļu kopā ar sīpolu ripiņām apcep, liek katlā, pieliek sāli, piparus, ķiplokus, lauru lapas, pielej verdošu buljonu un sautē 20 minūtes.
Tad pieber nomazgātus rīsus un sagrieztu papriku.
Sautēšanu turpina.
Kad rīsi gandrīz mīksti, pieliek šķēlītēs sagrieztus kartupeļus.
Kad kartupeļi gluži mīksti, pieliek nomizotus, sagrieztus tomātus.
Pielej buljonu un vēl nedaudz pasautē.
Kad tomāti gatavi, ēdienu pasniedz pārkaisītu ar zaļumiem.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Ināra 2018. gada 17. jūnijs 20:51
Garšīgi, tikai jāuzmanās, lai nepārvārītu rīsus.
Pievienot komentāru
Jaunumi
Neatpaliec no tendencēm! Kas jauns kokteiļu pasaulē?
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri