Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Drumstaliņu kūka ar ievārījumu

Drumstaliņu kūka ar ievārījumu

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Kūka, kuras galvenais elements ir drusmtalas, nevar negaršot.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g sviesta
  • 3-5 olas
  • 250 g cukura
  • 0.5 tējk. sāls
  • Milti
  • Ievārījums (pēc izvēles)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sviestu traukā mazliet atlaidina, pieber sāli, pieber miltus (tik daudz lai, mīkla būtu nūdeļu mīklas biezumā), sajauc. Pievieno cukuru un olas (olas ar cukuru neputo tikai sajauc).
  2. Gatavu mīklu ietin cepamajā papīrā, liek vēsuma.
  3. Otrā dienā (vai, ja gribat, tajā pašā dienā, mīklu ievieto saldētavā) mīklu uz sakņu rīves sarīvē tieši uz plāts, kurā ieklāts cepamais papīrs, pa starpām liekot ievārījuma piciņas.
  4. Cep 180 grādu temperatūrā apmēram 25-30 minūtes.
    Kad kūka gatava, sagriež, kamēr vēl silta.

    Lai labi garšo!
    Cep 180 grādu temperatūrā apmēram 25-30 minūtes.
Kad kūka g...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cukini - tomātu zupa

Cukini - tomātu zupa

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas