Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Šnicele ar tomātiem un sīpoliem

Šnicele ar tomātiem un sīpoliem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg gaļas mīkstuma
  • 1/2 kg tomātu
  • 1/2 kg sīpolu
  • 2 daiviņa/s ķiploku
  • Milti
  • Sviests
  • Zaļumi
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Gaļu sagriež šķēlītēs, izdauza, iegriež maliņas, pārkaisa ar sāli un miltiem, sviestā apcep no abām pusēm gaiši brūnas.
  2. Liek katliņā, pārkaisa ar pipariem, pārlej ar pannas atvārījumu un sautē.
  3. Pēc dažām minūtēm pieliek notīrītus sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus.
  4. Īsi pirms gaļas gatavības, pieliek tomātus bez mizas, piparus, zaļumus.
  5. Visu kopā sutina, līdz gaļas šķēles mīkstas.

    Labu apetīti!
    Visu kopā sutina, līdz gaļas šķēles mīkstas.

Labu apetīti...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas