Šmorētas ribiņas saldskābajā mērcē

Sastāvdaļas

  • 600 g cūku ribiņu
  • 1 liels sīpols
  • 1 pētersīļu sakne
  • 1 maza selerijas sakne
  • 1 glāze/s konservētu ananasu sīrupa
  • 2 ēd. k. sojas mērces
  • 2 tējk. kartupeļu cietes
  • 2 glāze/s ūdens
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

50 min.
  1. Ribiņas sadala gabalos, sakarsētā eļļā apcep.
  2. Liek klāt sagrieztus sīpolus, seleriju, pētersīļus, arī tos apcep.
  3. Pārlej 2 glāzes karsta ūdens, lēni vāra ribiņas, kamēr tās pusgatavas.
  4. Tad liek klāt konservētos ananasu gabaliņus ar sīrupu, pievieno arī sojas mērci, sāli un piparus, lēni vāra gatavu.
  5. Kartupeļu cieti sajauc ar pāris karotēm ananasu konservu sīrupu vai ūdens, iemaisa šmorējumā un uzvāra.
    Var piespiest nedaudz citronu sulas.
    Pasniedz ar rīsiem.

    Labu apetīti!
    Kartupeļu cieti sajauc ar pāris karotēm ananasu konservu sīr...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi