Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Šmorētas ribiņas saldskābajā mērcē

Šmorētas ribiņas saldskābajā mērcē

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g cūku ribiņu
  • 1 liels sīpols
  • 1 pētersīļu sakne
  • 1 maza selerijas sakne
  • 1 glāze/s konservētu ananasu sīrupa
  • 2 ēd. k. sojas mērces
  • 2 tējk. kartupeļu cietes
  • 2 glāze/s ūdens
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Ribiņas sadala gabalos, sakarsētā eļļā apcep.
  2. Liek klāt sagrieztus sīpolus, seleriju, pētersīļus, arī tos apcep.
  3. Pārlej 2 glāzes karsta ūdens, lēni vāra ribiņas, kamēr tās pusgatavas.
  4. Tad liek klāt konservētos ananasu gabaliņus ar sīrupu, pievieno arī sojas mērci, sāli un piparus, lēni vāra gatavu.
  5. Kartupeļu cieti sajauc ar pāris karotēm ananasu konservu sīrupu vai ūdens, iemaisa šmorējumā un uzvāra.
    Var piespiest nedaudz citronu sulas.
    Pasniedz ar rīsiem.

    Labu apetīti!
    Kartupeļu cieti sajauc ar pāris karotēm ananasu konservu sīr...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas